Over Ons

De Two Oaks Group is een investeringsmaatschappij die, met eigen financiële middelen en zelf risicodragend, ondernemingen opricht. Wij geven nieuwe ondernemers graag de mogelijkheid om een participerende rol te spelen in het realiseren van innoverende bedrijfsconcepten. Hierbij benaderen we zelf ondernemingstalent waarvan wij denken dat ze een geschikt profiel hebben dat goed aansluit bij het specifiek op te richten bedrijf.

In het uiteindelijke realisatieproces staat een succesvol partnerschap tussen de ondernemers en de Two Oaks Group centraal. Naast het bieden van strategische ondersteuning en het faciliteren van de bedrijfsactiviteiten, denken we met de ondernemers ook actief mee over de bedrijfsvisie en de implementatiemogelijkheden.

De Two Oaks Group is tevens geïnteresseerd in het aangaan van samenwerkingsverbanden met derden, waarbij we als betrokken investeerder een meerwaarde kunnen creëren. Zowel met vermogen als met onze ruime expertise op het gebied van participerend ondernemerschap.

Onze Deelnemingen

Eduq Opleidingen
Expat Housing & Property Mangement
Stadswacht Projectontwikkeling & Beleggingen
Reykswacht Projectrealisatie

Missie

Kansen bestuderen en omzetten in bedrijfsvoering.

Visie

Door kwaliteit samen te brengen, streven wij naar meerwaarde voor één ieder.